Endrit Voca (r.) in duel met Jonathan D’Ostillo (FC Luik).
Volledig scherm
Endrit Voca (r.) in duel met Jonathan D’Ostillo (FC Luik). © Bart Borgerhoff

Endrit Voca (Thes Sport): “Er had meer ingezeten dan 1-1-gelijkspel tegen Club Luik”

voetbal eerste nationaleThes Sport kan terugblikken op een geslaagde voorbereiding. De kern werd ook in de breedte versterkt. Op de eerste speeldag in eerste nationale kregen ze in Tessenderlo al meteen een topper voorgeschoteld met de komst van titelkandidaat Club Luik. De Luikenaars van T1 Gaëtan Englebert steken hun ambities niet onder stoelen of banken en willen absoluut de stap naar de Challenger Pro League zetten. Het werd een aangename partij met een billijk 1-1-gelijkspel als resultaat.

 1. Maxime De Zeeuw (Limburg United): “Knappe zege tegen Bergen moeten we bevestigen in Aalst”
  basketbal bnxt league

  Maxime De Zeeuw (Limburg United): “Knappe zege tegen Bergen moeten we bevestigen in Aalst”

  Wat Limburg United liet zien op de eerste speeldag thuis tegen Bergen biedt perspectief voor de rest van het seizoen. Voorzitter Maarten Bostyn slaagde in zijn opzet door met Quentin Serron en Maxime De Zeeuw twee Belgian Lions binnen te halen. Onmiddellijk zag je de meerwaarde van het ervaren duo. T1 Raymond Westphalen moet zondag op bezoek bij Okapi Aalst, dat op de eerste speeldag verloor in Luik. Sterkhouder Maxime De Zeeuw wil voorzichtigheid inbouwen.
 2. Andreas Goeman wint slotrit in Ronde van Iran-Azebeidzjan: “Vijfdaagse was een groot succes voor de ploeg”
  Wielrennen elites z/c

  Andreas Goeman wint slotrit in Ronde van Iran-Azebeid­zjan: “Vijfdaagse was een groot succes voor de ploeg”

  De voorbije dagen was Andreas Goeman (23) met Tarteletto-Isorex aan de slag in de Ronde van Iran-Azerbeidzjan. De Denderleeuwenaar reed net als de ploeg een sterke rittenwedstrijd en zag zijn inspanningen beloond met ritwinst in de laatste etappe. De Nationale Sluitingsprijs in Putte-Kapellen wordt volgende dinsdag zijn laatste opdracht van het seizoen.