Emre Erciyas scoorde de winnende treffer tegen Termien.
Volledig scherm
Emre Erciyas scoorde de winnende treffer tegen Termien. © Guy Meurs

Emre Erciyas bezorgt KFC Diest belangrijke zege tegen Termien: “Wij kunnen het elke ploeg moeilijk maken”

voetbal derde nationale BBij KFC Diest was men vooraf niet helemaal gerust in de komst van het Genkse Eendracht Termien, maar het Warandeteam liet zaterdagavond toch maar mooi een 1-0-zege optekenen. Een welgemikte vrije trap van Emre Erciyas volstond om de felbevochten drie punten thuis te houden.

  1. Sottegem neemt revanche na forfaitnederlaag en pakt scalp van titelfavoriet: “Geen betere manier om antwoord te geven”
    voetbal eerste provinciale

    Sottegem neemt revanche na forfaitne­der­laag en pakt scalp van titelfavo­riet: “Geen betere manier om antwoord te geven”

    Na de winst in de openingsmatch tegen periodekampioen Borsbeke pakte promovendus Sottegem afgelopen weekend ook de scalp van titelfavoriet Munkzwalm voor eigen volk. De meer dan 400 aanwezigen zagen een aantrekkelijke derby waarbij de thuisploeg alles uit de kast moest halen om met het kleinste verschil te winnen. Sottegem blijft zo boven de verwachtingen presteren en prijkt ondertussen op een mooie vierde plaats. Volgende week wacht de topper tegen leider Sint-Denijs.