Emma Vindevogel probeert in de partij tegen Phantoms Boom Bah voorbij te gaan.
Volledig scherm
Emma Vindevogel probeert in de partij tegen Phantoms Boom Bah voorbij te gaan. © VDB

Emma Vindevogel en Waregem ontvangen Lummen: “We zijn al lang niet meer de underdog”

BASKETBAL TOp division WomenBasket Waregem geeft zaterdagavond Athenas Lummen partij. Na de zwakke prestatie van vorige week in Luik moeten de speelsters van coach Frederic Claessens een stevige reactie tonen. Voor Emma Vindevogel (16) is het nog wat wennen om na een blessure in te pikken bij de groep.

 1. Bart Aernouts bijzonder tevreden na winst in Ironman Florida: “Over een kleine maand doe ik een gooi naar een ticket voor Hawaï”
  triatlon

  Bart Aernouts bijzonder tevreden na winst in Ironman Florida: “Over een kleine maand doe ik een gooi naar een ticket voor Hawaï”

  Na zijn zesde plaats vorige week in de halve Ironman van Texas heeft onze landgenoot Bart Aernouts zijn eerste zege op Amerikaanse bodem te pakken. Na een spannende race kwam de Antwerpenaar zondag in Florida als eerste over de streep na een sterk fiets- en loopnummer. De conditie gaat duidelijk in stijgende lijn bij de vice-wereldkampioen Ironman van 2018 die nog minstens vijf weken in Amerika zal blijven. “Op 23 mei start ik een Tulsa (Oklahoma) met als doel een ticket te pakken voor het wereldkampioenschap in Hawaï”, kondigt een tevreden Aernouts aan.
 1. Chelsea-fans vieren als blijkt dat hun team zich wil terugtrekken uit Super League
  Play

  Chel­sea-fans vieren als blijkt dat hun team zich wil terugtrek­ken uit Super League

 2. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"