De jonge doelman Emilio D'Hondt staat door de blessure van titularis Olivier Vancoillie nu tussen de palen.
Volledig scherm
De jonge doelman Emilio D'Hondt staat door de blessure van titularis Olivier Vancoillie nu tussen de palen. © VDB

Emilio D’Hondt (FC Moen): “Ik denk dat er veel ploegen ons onderschatten”


VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE bVan een uitstekende start gesproken: FC Moen won driemaal op rij en deelt de leidersplaats met SV Moorsele. Het team van trainer Grégory Vandenbulcke zal het wel lange tijd zonder doelman Olivier Vancoillie moeten doen. Hij brak vorige week in de thuismatch tegen SK Nieuwkerke zijn kuitbeen. Zijn jonge vervanger Emilio D’Hondt staat paraat. Moen ging op SK Geluwe overtuigend winnen met 1-3.

 1. Toon Ceyssens (Croonen Lommel): “Klaar voor titanenstrijd tegen Limburg United B”

  Toon Ceyssens (Croonen Lommel): “Klaar voor titanen­strijd tegen Limburg United B”

  In TDM 1 zijn de twee Limburgse clubs Croonen Lommel en Limburg United B uitstekend op dreef. De strijd in de top van het klassement is dan ook adembenemend spannend. Met vier clubs staan ze met tien punten uit vier wedstrijden. De Noord-Limburgers staan mee aan de leiding en zijn klaar voor de derby van het jaar met komend weekend het bezoek van Limburg United B. Center Toon Ceyssens (24) bezig aan een beresterk seizoen kijkt reikhalzend uit naar de titanenstrijd.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.