Emil Abaz scoorde twee keer in drie oefenwedstrijden voor Rupel Boom
Volledig scherm
Emil Abaz scoorde twee keer in drie oefenwedstrijden voor Rupel Boom © Mpics

Emil Abaz en Rupel Boom sluiten pre-voorbereiding met goed gevoel af ondanks 4-1-nederlaag tegen OHL: “Ik wil promoveren met deze club”

Voetbal eerste nationaleWoensdagavond sloot Rupel Boom zijn pre-voorbereiding af met een oefenpot bij eersteklasser Oud-Heverlee Leuven. De Steenbakkers verloren met 4-1, maar zoals altijd in een oefencampagne was de uitslag van geen tel. De prestatie was dat wel al enigzins en daarover mochten de troepen van Greg Vanderidt best tevreden zijn. Ook aanvaller Emil Abaz (23), die zijn tweede goal maakte in drie wedstrijden en het seizoen heel ambitieus tegemoet kijkt.

  1. Sterke Lotte Claes pakt zilver op Alpe d’Huez: “Heel tevreden over mijn wedstrijd en met persoonlijk record”
    Duatlon

    Sterke Lotte Claes pakt zilver op Alpe d’Huez: “Heel tevreden over mijn wedstrijd en met persoon­lijk record”

    In de Franse Alpen is gisteren de traditionele week van de multisport begonnen met de duatlon van Alpe d’Huez. De sterkbezette wedstrijd leverde meteen twee Belgische podiumplaatsen voor de naar West-Vlaanderen uitgeweken Waaslandse Lotte Claes en Waalse Alexandra Tondeur. De Belgische kampioene duatlon toonde met haar tweede plaats aan dat ze in supervorm is. Veel minder goed verging het haar trainer-vriend Jan Petralia die bij de mannen moest opgeven na een val.