Emiel Verstrynge begint vrijdag aan de Ronde van Aosta, door de pandemie een rittenkoers herleid tot drie dagen.
Volledig scherm
Emiel Verstrynge begint vrijdag aan de Ronde van Aosta, door de pandemie een rittenkoers herleid tot drie dagen. © Robby Verdickt

Emiel Verstrynge naar Ronde van Aosta: “Eerste rittenkoers ooit én mijn debuut in het hooggebergte”

wielrennen beloftenEerstejaarsbelofte Emiel Verstrynge (19) begint vrijdag aan de Ronde van Aosta. Voor jonge klimmers is dit elke zomer een belangrijke afspraak. Door de pandemie is de rittenkoers wel herleid tot drie ritten in de Italiaanse regio.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).