Elvar Fridriksson gaat tegen Ionikos op zoek naar een tweede Europese zege.
Volledig scherm
Elvar Fridriksson gaat tegen Ionikos op zoek naar een tweede Europese zege. © Mpics

Elvar Fridriksson met Antwerp Giants naar het Griekse Ionikos: “Vermijden dat de tegenstander de eerste tik uitdeelt”

BASKETBAL Fiba Europe CupTwee dagen na het Leuvense debacle stapte Antwerp Giants het vliegtuig op richting Griekenland. Daar speelt het woensdag (18 uur) zijn tweede groepswedstrijd in de Fiba Europe Cup tegen Ionikos. Beide ploegen wonnen hun openingsduel en strijden voor de leidersplaats in groep F.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Groen-zwart hart van Cercle-icoon Jules Verriest bloedt: “Zou nu niet in plaats van Thalhammer willen zijn”
  VOETBAL 1A

  Groen-zwart hart van Cer­cle-icoon Jules Verriest bloedt: “Zou nu niet in plaats van Thalhammer willen zijn”

  Helemaal achteraan de perszaal van Jan Breydel tijdens de persvoorstelling van Dominik Thalhammer als nieuwe coach van Cercle Brugge, keek Jules Verriest toe. Het icoon van groen-zwart, intussen 75 jaar, volgde de voorbije twee dagen de sportieve revolutie bij ‘zijn’ Vereniging met gemengde gevoelens. “Dit doet pijn, het wordt me allemaal een beetje te veel”, spreekt Verriest van achter zijn mondmasker.