Els Vandesteene (r.): "We moeten scherp starten tegen Tchalou, de tegenstrever vastpakken en niet meer loslaten."
Volledig scherm
Els Vandesteene (r.): "We moeten scherp starten tegen Tchalou, de tegenstrever vastpakken en niet meer loslaten." © Geert De Rycke

Els Vandesteene met VDK Gent naar Tchalou: “Deze keer vanaf eerste fluitsignaal juiste ritme vinden”

VOLLEYBALVorige week stak trainer-coach Stijn Morand, na de heenwedstrijd in de Liga A tussen VDK Gent en Tchalou Volley, nog een waarschuwend vingertje in de lucht. Een slappe start van zijn team wordt dit weekend in de terugwedstrijd in de Waalse grensgemeente niet meer getolereerd. Tchalou won vorig weekend verrassend de eerste set. Dat moet nu vermeden worden.

 1. Meino Rozendal (Vamos Stekene-Sint Gillis Waas): “Geen enkele club uit de streek zag het zitten om de competitie voort te zetten”
  VOLLEYBAL NATIONALE 1 VROUWEN

  Meino Rozendal (Vamos Stekene-Sint Gillis Waas): “Geen enkele club uit de streek zag het zitten om de competitie voort te zetten”

  Vamos Stekene-Sint Gillis Waas had al een aantal weken geleden beslist dat - zelfs wanneer de competitie hervat zou worden - het niet mee wilde stappen in een risicovolle onderneming met wedstrijden. De veiligheid komt te veel in het gedrang dixit trainer-coach Meino Rozendal. Dit weekend maakte Volley Vlaanderen bekend dat de huidige competitie - met uitzondering van de Liga - definitief wordt stopgezet in alle reeksen.
 1. Philip Van Dooren (City Pirates) reageert positief en scherp na stopzetting amateurvoetbal: “Moest het nu echt zo lang duren?”
  Voetbal Tweede nationale B

  Philip Van Dooren (City Pirates) reageert positief en scherp na stopzet­ting amateur­voet­bal: “Moest het nu echt zo lang duren?”

  De beslissing van de crisiscel van de KBVB, ondersteund door Voetbal Vlaanderen, om het amateurvoetbal op te schorten dit seizoen, kan op veel bijval rekenen en niet in het minst bij tweedenationaler City Pirates. Sportief manager en directeur van de jeugdopleiding Philip Van Dooren stelde het uitblijven van het definitieve oordeel al meermaals in twijfel en reageert dan ook opgelucht.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk