Ellen Lauwers en Jolien Goyvaerts (7) in een innige omhelzing na de wedstrijd tegen Lummen.
Volledig scherm
Ellen Lauwers en Jolien Goyvaerts (7) in een innige omhelzing na de wedstrijd tegen Lummen. © Mpics

Ellen Lauwers en Phantoms Boom verliezen nipt van Lummen in laatste wedstrijd van het seizoen: “Ondanks grote inzet altijd achter de feiten aangelopen”

Lummen was in vele opzichten de betere ploeg en is amper in de problemen gekomen. Wat Phantoms ook probeerde, het kreeg Celus niet afgestopt zodat de overwinning mee naar Limburg ging. Het werd uiteindelijk 71-74.

 1. Jean Max (KMR Biesen): “Kunstgrasveld bezorgt de club een nieuw elan”

  Jean Max (KMR Biesen): “Kunstgras­veld bezorgt de club een nieuw elan”

  Dat heel wat verenigingen last ondervinden van de pandemie die ons nu al maanden in haar greep houdt, hoeft allicht geen betoog. Dat er ook clubs zijn, die een positief verhaal kunnen schrijven, wekt niet alleen onze interesse op. Jean Max (66), volgend seizoen 50 jaar bij KMR Biesen aangesloten, wordt de laatste weken veelvuldig aangesproken op de werken die de gezellige thuishaven van KMR Biesen (derde provinciale A) binnenkort zullen verfraaien.
 2. Amaury Cordeel staat voor vuurdoop in de FIA F3 tijdens F1-weekend in Barcelona. Talent uit Temse is enige Belg in de internationale eenzitters
  autosport

  Amaury Cordeel staat voor vuurdoop in de FIA F3 tijdens F1-week­end in Barcelona. Talent uit Temse is enige Belg in de internatio­na­le eenzitters

  In Barcelona gaat dit weekend de FIA Formule 3 van start, zoals steeds in dezelfde meetings als de Formule 1. Met Amaury Cordeel telt ons land opnieuw een vertegenwoordiger in de eenzitterklassen op weg naar de F1. Onze landgenoot doet het met het Spaanse Campos Racing. Cordeel heeft goede testen achter de rug en weet wat zijn doelen zijn voor zijn maidenseizoen in de zeer sterk bezette F3.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei