Ella Heremans verraste de sprinters in het BK voor meisjes nieuwelingen en pakte de driekleur voor Shanyl De Schoesitter en Dina Boels.
Volledig scherm
Ella Heremans verraste de sprinters in het BK voor meisjes nieuwelingen en pakte de driekleur voor Shanyl De Schoesitter en Dina Boels. © GEERT TRESIGNIE

Ella Heremans Belgisch kampioene bij de meisjes nieuwelingen: “In deze categorie won ik nooit eerder”

Wielrennen NieuwelingenBoeiend was het BK voor meisjes nieuwelingen in Roosdaal niet. Dat maakt de rekening van Ella Heremans niet. Met een late uitval verraste de meid uit Zonderschot de sprinters. Shanyl De Schoesitter (Waasmunster) en Dina Boels (Kortenberg) pakten zilver en brons.

 1. Vitinho (Cercle Brugge) wil vanavond tegen Eupen bevestigen: “Ik voel veel vertrouwen”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Vitinho (Cercle Brugge) wil vanavond tegen Eupen bevestigen: “Ik voel veel vertrouwen”

  Cercle Brugge zorgde voor stuntwerk vorig weekend op Zulte Waregem. Het keerde een 2-0-achterstand om in 2-4-winst, met onder meer een assist en een doelpunt van Vitinho. De intussen 22-jarige Braziliaan geniet nu al vijf wedstrijden het vertrouwen van trainer Vanderhaeghe als rechter wingback en wil vanavond tegen Eupen zijn goede prestatie aan de Gaverbeek bevestigen. “Ik voel veel vertrouwen en dat heb ik nodig.”
 2. Hoe vervangt Dury zaterdag op Union zijn geschorste topschutter Jelle Vossen bij Zulte Waregem?
  voetbal eerste klasse A

  Hoe vervangt Dury zaterdag op Union zijn geschorste topschut­ter Jelle Vossen bij Zulte Waregem?

  Bij Zulte Waregem was het eventjes bibberen toen het bondsparket een schorsing van drie speeldagen voorstelde voor Jelle Vossen. De topschutter van Essevee werd in de extra tijd van de wedstrijd tegen Cercle Brugge uitgesloten voor een armslag naar Dimitar Velkovski. Uiteindelijk werd de straf teruggebracht naar één wedstrijd effectief, zaterdag op Union dus. Welke mogelijkheden heeft Francky Dury om Vossen daar te vervangen? We zetten ze even op een rijtje.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).