Elke Clijsters en Sabine Appelmans in Knokke met de gouden medaille van Red Lions Nicolas De Kerpel en Tom Boon. Ook op de foto: het Spaanse duo Marrero/Ortega en organisator Vincent Laureyssens.
Volledig scherm
Elke Clijsters en Sabine Appelmans in Knokke met de gouden medaille van Red Lions Nicolas De Kerpel en Tom Boon. Ook op de foto: het Spaanse duo Marrero/Ortega en organisator Vincent Laureyssens. © RV / Wild Shot Production

Elke Clijsters op World Padel Tour in Knokke: “Absoluut mijn leukste padelervaring”

PadelElke Clijsters is alweer een mooie ervaring rijker. Samen met Sabine Appelmans trad ze op de World Padel Tour in Knokke aan tegen de Spaanse wereldtop. Fun gekoppeld aan kwaliteit zorgde voor een leuk spektakel. “Deze sport is helemaal mijn ding”, aldus Clijsters. 

  1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
    Gouden Formule 1
    5

    Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

    Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.