Elise Van Sas: "Aan die aarzelingen gaan we zeker werken, die moeten verdwijnen."
Volledig scherm
Elise Van Sas: "Aan die aarzelingen gaan we zeker werken, die moeten verdwijnen." © Geert De Rycke

Elise Van Sas (VC Oudegem): “We hebben het onnodig spannend gemaakt tegen Oostende”

Volleybal Liga AVC Oudegem en Hermes Oostende hebben er zaterdagavond een aangenaam kijkstuk van gemaakt. Het team van trainer-coach Fien Callens won met 3-1. Het was de verdienste van de kustploeg dat Oudegem tot het laatste moment moest vechten voor deze overwinning.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Spaanse technische staf vertrekt na amper een maand bij Rupel Boom waar spelersgroep op plichten wordt gewezen: “Zo kon het niet verder”
  voetbal eerste nationale

  Spaanse technische staf vertrekt na amper een maand bij Rupel Boom waar spelers­groep op plichten wordt gewezen: “Zo kon het niet verder”

  Ongeveer een maand na hun komst besloten de Spaanse technische staf van Rupel Boom, bestaand uit T1 José Duran Rivas en T2 Manu Crespo, en de nieuwe Spaanse investeerders om de stekker uit de samenwerking te trekken. Een verrassing? Ja, gezien de korte termijn, maar niet op basis van de resultaten en de alsmaar groeiende onrust binnen de spelersgroep. Die sprak woensdagavond onder aanvoering van kapitein Yannis Augustynen, Luca Polizzi, Kanu en Robin Peeters duidelijke taal aan het adres van het Spaanse bestuur dat net was overgevlogen.