Elise Van Sas: "Ons team kan voortaan door meerdere speelsters geholpen worden."
Volledig scherm
Elise Van Sas: "Ons team kan voortaan door meerdere speelsters geholpen worden." © Geert De Rycke

Elise Van Sas (VC Oudegem): “In Charleroi hebben we met het voltallige team twee gouden punten behaald”

volleybal liga a vrouwenVC Oudegem heeft de moeilijke verplaatsing naar Charleroi tot een goed einde gebracht. De volleybalsters van coach Callens wonnen na vijf sets tegen een team waarmee ze bij de aanvang van dit duel de tweede plaats deelden. Met deze zege blijft VC Oudegem tweede in de rangschikking van de Liga, samen met LVL Genk. Na deze prestatie gaat de focus naar de Belgische en de Europese bekercompetitie. Het worden drukke tijden voor Elise Van Sas en haar ploeg uit Dendermonde.

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Elise Van Sas (VC Oudegem): “Vorig jaar wonnen we de beker van België, dit jaar willen we de titel pakken”
  Volleybal

  Elise Van Sas (VC Oudegem): “Vorig jaar wonnen we de beker van België, dit jaar willen we de titel pakken”

  Het ging zaterdagavond in de Edugo Arena vooral over de eerste plaats in de Liga bij de vrouwen. VDK Gent tegen VC Oudegem, altijd een garantie voor spektakel. Na dit weekend is het zonneklaar welke ploegen er voor de play-offs en de landstitel zullen spelen. Asterix Avo, VDK Gent, Charleroi Volley en uiteraard ook VC Oudegem staan te drummen op de eerste vier plaatsen. Elk weekend is het haasje over springen tussen deze beste ploegen in het land.