Eline Dalemans in de regen in Lier op weg naar een toptijd.
Volledig scherm
Eline Dalemans in de regen in Lier op weg naar een toptijd. © Gmax

Eline Dalemans pakt op Flanders Cup in Lier uit met toptijd van 4.18.69 op 1.500m: “Ik schrik er zelf van”

AtletiekEline Dalemans schitterde zaterdag op de 1.500m op de Flanders Cup in Lier. De 30-jarige loopster verpletterde haar record met liefst negen seconden tot 4.18.69. 

 1. Lyra-Lierse wil niet de fout maken de volgende tegenstander te onderschatten: “Ook een jonge ploeg als Houtvenne kan verrassend uit de hoek komen”

  Ly­ra-Lier­se wil niet de fout maken de volgende tegenstan­der te onderschat­ten: “Ook een jonge ploeg als Houtvenne kan verrassend uit de hoek komen”

  Na drie speeldagen heeft Lyra-Lierse de koppositie beet in 2 de nationale B. De volgende opdracht brengt de jongens van Bart De Roover tot in het Kuipje van Westerlo. Niet om er tegen Westerlo te voetballen, wel om Houtvenne te bekampen, dat met één puntje uit drie wedstrijden onderaan bengelt. Mag Lyra-Lierse zich dan een haalbare kaart verwachten? Toch maar oppassen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.