Eline Dalemans in de waterbak, ze liep van start tot finish op kop en dubbelde vrijwel het volledige veld.
Volledig scherm
Eline Dalemans in de waterbak, ze liep van start tot finish op kop en dubbelde vrijwel het volledige veld. © Geert De Rycke

Eline Dalemans Belgisch kampioene steeple in toptijd: “Ik hou er toch wel een dubbel gevoel aan over”

atletiekEline Dalemans greep vrijdagavond met groot overwicht de Belgische titel op de 3000m steeple. Ze strandde op tien tellen van de limiet voor het EK in München (15-21 augustus). 

 1. Olivier Deman met Cercle zondag op Standard: “Van eigen sterkte uitgaan zoals we tegen Anderlecht deden”
  voetbal jupiler pro league

  Olivier Deman met Cercle zondag op Standard: “Van eigen sterkte uitgaan zoals we tegen Anderlecht deden”

  Zondag staat voor Cercle Brugge de tweede verplaatsing van het seizoen geprogrammeerd. Op Sclessin wil de Vereniging zich niet aan dezelfde steen stoten als op Westerlo, waar groen-zwart nooit zijn eigen spel kon ontwikkelen. “Standard is een beetje een vraagteken, maar ik denk dat het belangrijk is dat we van onze eigen sterkte uitgaan zoals we tegen Anderlecht hebben gedaan”, kijkt Olivier Deman al even vooruit.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.