Elias Truyers, hier in de kleuren van Nijlen, ontmoet bij Lille verschillende ploegmaats uit zijn Nijlense periode.
Volledig scherm
Elias Truyers, hier in de kleuren van Nijlen, ontmoet bij Lille verschillende ploegmaats uit zijn Nijlense periode. © Mpics

Elias Truyers komt over van Beringen: “Bij Lille United wacht een grote uitdaging”

Voetbal Derde nationale BBij Lille United wordt achter de scherm hard gewerkt. De fusie met VC Poederlee moet de nieuwe club op vele vlakken meer ruimte geven. Niet alleen bij de jeugdwerking is de ambitie groot, ook van de eerste ploeg, die uitkomt in derde nationale, zijn de verwachtingen groot.

 1. Ook internationale topwedstrijd Challenge Geraardsbergen geannuleerd: “Ondanks coronaveilig plan gaven autoriteiten niet thuis”
  triatlon

  Ook internatio­na­le topwed­strijd Challenge Geraards­ber­gen geannu­leerd: “Ondanks coronavei­lig plan gaven autoritei­ten niet thuis”

  Het zag er lange tijd anders uit en de organisatoren hebben er alles aan gedaan om het onmogelijke toch mogelijk te maken, maar ook dit jaar wordt de internationale toptriatlonwedstrijd Challenge Geraardsbergen geannuleerd. De aanslepende onzekerheid over wat mag en kan op zondag 6 juni hebben de organisatoren doen besluiten om voor de vele atleten duidelijkheid te scheppen. “Ondanks het indienen van een volledig COVID-veilig plan voor onze race bij de verschillende autoriteiten kregen we geen reactie. Deze onzekerheid was niet langer houdbaar”, klinkt het.
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”
  Play
  Club Brugge
  40

  Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”

  4 mei