Elias Ramaekers trof twee keer raak in het bekerduel tegen Stekene.
Volledig scherm
Elias Ramaekers trof twee keer raak in het bekerduel tegen Stekene. © Jorghé Van Hecke

Elias Ramaekers en VK Linden treffen Cappellen in vierde ronde Croky Cup na 1-3-winst in Stekene: “We gaan er iets moois van maken”

voetbalEersteprovincialer VK Linden stoot door naar de vierde ronde van de Croky Cup na een knappe 1-3-overwinning tegen het Oost-Vlaamse Avanti Stekene. Volgende zondag komt tweedenationaler Cappellen over de vloer aan de Kerkdreef.

  1. Senne Vits en Rupel Boom pakken hoopgevend punt op bezoek bij Patro Eisden (0-0): “De vooruitzichten zijn mooi”

    Senne Vits en Rupel Boom pakken hoopgevend punt op bezoek bij Patro Eisden (0-0): “De vooruit­zich­ten zijn mooi”

    In de rangschikking schieten de Steenbakkers er niet al te veel mee op, maar op mentaal vlak betekende het punt dat werd gepakt bij Patro Eisden een wereld van verschil, 0-0 was de eindstand. Na vier nederlagen op rij is de nul van de tabellen en bewees Rupel Boom vanuit een stevige organisatie dan toch een resultaat te kunnen neerzetten. Doelman Senne Vits, voor het eerst dit seizoen tussen de palen in competitieverband, was tevreden na afloop.
  2. Thomas Telegrafo (Schoonbeek-Beverst): “Bal ging er netjes in”

    Thomas Telegrafo (Schoonbeek-Be­verst): “Bal ging er netjes in”

    Voor aanvang van de kompetitiestart hadden de mensen bij Schoonbeek-Beverst wat graag voor een 9 op 12 getekend. Dat ontkent ook de breed glimlachende Thomas Telegrafo, auteur van het enige doelpunt, niet. “Misschien was het allemaal niet even academisch, maar de driepunter telt wel. Bij de rust had ik het er nog over met Tibo Bogaers. Scoren met een vrijschop en de zege pakken, zou toch leuk zijn. Ikzelf zag mijn bal nochtans over gaan, maar gelukkig voor ons viel hij lekker binnen”.