Eli Iserbyt zette de Superprestigemanche in Ruddervoorde op zijn naam, dit veldritseizoen al zijn zesde overwinning.
Volledig scherm
Eli Iserbyt zette de Superprestigemanche in Ruddervoorde op zijn naam, dit veldritseizoen al zijn zesde overwinning. © BELGA

Eli Iserbyt, Denise Betsema en David Haverdings soleren naar winst in Superprestige in Ruddervoorde

VELDRIJDENRuddervoorde werd zaterdag een triomftocht voor Pauwels Sauzen-Bingoal. Denise Betsema zette bij de vrouwen de toon, Eli Iserbyt volgde dit goeie voorbeeld. Bij de junioren ging de zege naar de Nederlander David Haverdings.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Cercle Brugge blijft duiventil voor trainers: Yves Vanderhaeghe na minder dan jaar ontslagen ondanks eerste thuiszege

  Cercle Brugge blijft duiventil voor trainers: Yves Vanderhaeg­he na minder dan jaar ontslagen ondanks eerste thuiszege

  Zaterdagavond behaalde Cercle Brugge tegen KV Mechelen zijn eerste thuiszege van deze campagne, maar toch viel voor coach Yves Vanderhaeghe de hakbijl. Na een samenwerking van net geen tien maanden kreeg de coach van het bestuur te horen dat de samenwerking wordt stopgezet. Vanderhaeghe was sinds de terugkeer van Cercle Brugge op het hoogste niveau (in 2018) al de vijfde hoofdtrainer van groen-zwart. Geen van hen bleef een jaar op post. Veelzeggend.