Elena Debouck (l.) haalde in Gavere voor de tweede keer in twee maanden het podium van het BK tijdrijden. Donderdag werd ze geflankeerd door kampioene Julie Sap en ploeggenote Saartje Vandenbroucke.
Volledig scherm
Elena Debouck (l.) haalde in Gavere voor de tweede keer in twee maanden het podium van het BK tijdrijden. Donderdag werd ze geflankeerd door kampioene Julie Sap en ploeggenote Saartje Vandenbroucke. © Geert De Rycke

Elena Debouck twee keer op podium op BK tegen de klok: “Maar in Middelkerke help ik mijn ploegmaats”

wielrennen vrouwen eliteElena Debouck haalde op de recente Belgische kampioenschappen twee keer zilver in het tijdrijden. Op 1 mei bij de beloften, donderdag bij de clubrensters. Zondag in Middelkerke gaat ze tijdens de BK-wegrit bij S-Bikes Doltcini knechten.

 1. Stéphane Demets en Rupel Boom 3.0 trekken naar Diegem voor eerste officiële opdracht van het seizoen: “Ik wil doorstoten in de beker”
  Voetbal Beker van België

  Stéphane Demets en Rupel Boom 3.0 trekken naar Diegem voor eerste officiële opdracht van het seizoen: “Ik wil doorstoten in de beker”

  Rupel Boom begint zondagnamiddag aan een nieuw hoofdstuk in zijn bestaan. Nadat de Spaanse overname vorig seizoen uitdraaide op een fiasco blies de Amerikaanse overnemer Nathan Crockett de club nieuw leven in. Een nieuwe technische staf onder leiding van coach Stéphane Demets en een fel vernieuwde spelersgroep beginnen dit weekend dus officieel aan hun seizoen. Met de competitieopener van volgende woensdag tegen Ninove in het vooruitzicht wacht zondag de generale repetitie tegen Diegem in het kader van de Beker van België.
 2. RedAnt Racing als één van de topfavorieten in 24 Hours of Zolder

  RedAnt Racing als één van de topfavorie­ten in 24 Hours of Zolder

  Het Oost-Vlaamse RedAnt Racing heeft een drukke autosportzomer, want na de vierde meeting van de Porsche Carrera Cup Benelux in Assen afgelopen weekend en eerder deze zomer een schitterende teamprestatie in de 24 gaat het team van de familie Redant dit weekend op zoek naar de zege in de 24 Hours of Zolder. RedAnt Racing doet een beroep op drie Porsche en dertien rijders en dat met duidelijke ambities, getuige de derde en vierde plaats tijdens de kwalificaties donderdag.