De Belgian Diamonds (l.) voor aanvang van de oefeninterland tegen Nederland in het Boeckenberg Center afgelopen zomer.
Volledig scherm
De Belgian Diamonds (l.) voor aanvang van de oefeninterland tegen Nederland in het Boeckenberg Center afgelopen zomer. © Mpics

EK korfbal in Antwerpen gaat van start: Belgian Diamonds schaduwfavoriet

KorfbalMaandag begint het Europees kampioenschap korfbal in Antwerpen. De Belgian Diamonds ambiëren minstens zilver en dromen van goud.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Luc Engelschenschilt (Volley Oudenaarde): “Zou men niet beter de competitie uitstellen tot januari 2022”
  volleybal Oost-Vlaanderen

  Luc Engelschen­schilt (Volley Oudenaarde): “Zou men niet beter de competitie uitstellen tot januari 2022”

  De mannen van D’Hondt Volley Oudenaarde hebben zaterdag de geaccidenteerde wedstrijd tegen Pervol Ruiselede met 3-1 gewonnen. Tot daar het goede nieuws. Naast deze zege wordt het team van Oudenaarde - en zij niet alleen - geconfronteerd met het coronavirus voor, tijdens en na de ontmoeting van zaterdagavond. “Ik had voor de wedstrijd reeds signalen gegeven dat deze krachtmeting niet had mogen doorgaan”, verklaart coach Engelschenschilt. “Het heeft dus niets met winnen of verliezen te maken.”