Egor Bogachev (derde van links) is bezig aan zijn tweede seizoen in Schotte.
Volledig scherm
Egor Bogachev (derde van links) is bezig aan zijn tweede seizoen in Schotte. © Volley Lindemans Aalst / RV

Egor Bogachev (Lindemans Aalst) viel tegen Gent in als opposite: “Klaar om het team te helpen”

LOTTO VOLLEY LEAGUELindemans Aalst stond zondagmiddag tegenover Gent in de enige Oost-Vlaamse derby in de Lotto Volley League. Na nipt verlies in de openingsset nam het team van coach Christophe Achten de twee volgende sets voor zijn rekening. Uiteindelijk moest Aalst tevreden zijn met een puntje, na verlies in de tiebreak (25-23, 24-26, 22-25, 25-23 en 15-12).

 1. Wanneer (en hoe) plaats je je nieuwe terras? “De markt stabiliseert zich terug en dat geldt ook voor de prijzen”
  Livios

  Wanneer (en hoe) plaats je je nieuwe terras? “De markt stabili­seert zich terug en dat geldt ook voor de prijzen”

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. KBC Sint-Michiels viert drie speeldagen voor het eind al de titel, maar: “Ons seizoen is nog lang niet niet afgelopen”
  krachtbal eerste nationale

  KBC Sint-Mi­chiels viert drie speeldagen voor het eind al de titel, maar: “Ons seizoen is nog lang niet niet afgelopen”

  Na vier jaar zonder titel – twee geannuleerde coronaseizoenen meegerekend – is de oppergaai opnieuw in handen van KBC Sint-Michiels. Voor de ogen van een grote schare supporters haalden de Bruggelingen een 24-15-zege binnen tegen HO Beitem en zo kan het drie speeldagen voor het einde niet meer bijgehaald worden door eerste achtervolger KBC Male.