Auke De Buysser steekt, nadat ze in de sprint haar vijfde Belgische pistetitel veroverde, haar beide duimen in de lucht.
Volledig scherm
Auke De Buysser steekt, nadat ze in de sprint haar vijfde Belgische pistetitel veroverde, haar beide duimen in de lucht. © Geert De Rycke

Eerstejaarsnieuwelinge Auke De Buysser pakt op de piste vijf Belgische titels en drie zilveren medailles

BaanwielrennenNieuwelinge Auke De Buysser sloot de Belgische pistekampioenschappen af met vijf gouden medailles. De Knesselaarse haalde ook driemaal zilver. Haar doortocht in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx was heel succesvol.

  1. Lyra-Lierse heeft wat recht te zetten na die zware 5-2-nederlaag bij Hades: “We moeten ons herpakken, al waren we met die 16 op 18 niet slecht bezig”
    PREMIUM

    Ly­ra-Lier­se heeft wat recht te zetten na die zware 5-2-nederlaag bij Hades: “We moeten ons herpakken, al waren we met die 16 op 18 niet slecht bezig”

    Lyra-Lierse moest op de vorige speeldag de rol weer even lossen. De schade in de rangschikking viel best nog wel mee, maar dat die 5-2-nederlaag mentaal een zware dreun was, mag duidelijk zijn. Maar niets is verloren, op voorwaarde dat even snel weer orde op zaken wordt gesteld. Tegen Bocholt moet dat dan maar gebeuren, ook niet de makkelijkste opdracht.