Jelle Declerck trekt zondag naar de Grote Prijs Rik Van Looy, in ons land de eerste interclub van het pas begonnen seizoen.
Volledig scherm
Jelle Declerck trekt zondag naar de Grote Prijs Rik Van Looy, in ons land de eerste interclub van het pas begonnen seizoen. © VDB

Eerstejaarsbelofte Jelle Declerck rijdt zondag de Grote Prijs Rik Van Looy: “Mijn eerste grote afspraak”

Wielrennen BeloftenTussen Grobbendonk en Herentals rijdt Jelle Declerck zondag de Grote Prijs Rik Van Looy. De eerstejaarsbelofte van het Bingoal-Pauwels Sauces WB Development Team kon al drie regionale koersen afwerken en haalde in Geluwe twee maal de top tien.

 1. Sander Coopman timmert aan de weg terug bij Beveren: “Aan mijn knie zelf heb ik nóóit getwijfeld”
  voetbal challenger pro league

  Sander Coopman timmert aan de weg terug bij Beveren: “Aan mijn knie zelf heb ik nóóit getwijfeld”

  Sander Coopman staat op de rand van zijn terugkeer op de Belgische velden. De aanvallende middenvelder kreeg bij SK Beveren de kans om zich te bewijzen na jaren blessureleed. Door twee kruisbandletsels aan z'n linkerknie dateren zijn laatste competitieminuten van december 2019. Hij kan niet wachten om zijn nieuwe club op het veld te bedanken voor het vertrouwen.
 2. Bart Janssens (T1 ASV Geel): “Knokke wordt goede waardemeter”
  Voetbal Beker van België

  Bart Janssens (T1 ASV Geel): “Knokke wordt goede waardeme­ter”

  Het is niet de eerste keer dat ASV Geel in actie komt tegen een ploeg uit West-Vlaanderen. Tijdens de interprovinciale eindronde van eind vorig seizoen, die de blauw-witten in derde afdeling bracht, was het schering en inslag. In de voor Geel derde ronde van de beker is het opnieuw zover: Geel staat zondagnamiddag voor een trip richting Knokke. Voor de West-Vlamingen wordt het de laatste generale repetitie met het oog op de competitie, die in eerste nationale woensdag van start gaat.