De jeugd van Kontich mocht zaterdag voor de wedstrijd mee op de foto. Het mannenteam met coach Sappenbergs (l) won van Lommel.
Volledig scherm
De jeugd van Kontich mocht zaterdag voor de wedstrijd mee op de foto. Het mannenteam met coach Sappenbergs (l) won van Lommel. © RV

Eerste zege voor coach Stefan Sappenbergs en Kontich Wolves

BASKETBAL TOP DIVISION ONEIn poule A van Top Division One blijft Melsele hoog scoren, het won voor de tweede keer op rij. Kontich Insurea en Guco Lier pakten dan weer hun eerste overwinning. Oxaco staat nog puntenloos onderaan. Zondag staan Limburg B en Gembo tegenover elkaar.

  1. Julie Voet wint CrossCup in Roeselare en mag naar EK veldlopen: “Een droom die uitkomt”
    Veldlopen

    Julie Voet wint CrossCup in Roeselare en mag naar EK veldlopen: “Een droom die uitkomt”

    Zondag stond in Roeselare de tweede individuele CrossCup-manche van het seizoen op het programma. Het was meteen ook een hele belangrijke, want in Roeselare worden traditioneel ook de tickets voor het EK veldlopen uitgedeeld. Julie Voet liep in de kleuren van het organiserende AV Roeselare de wedstrijd van haar leven en mag zich, dankzij haar allereerste CrossCup-zege ooit, nu ook opmaken voor het EK veldlopen dat op 11 december in Turijn wordt afgewerkt. “Ik ben dolgelukkig”, klinkt het.