Esther Buabadi (links) is sneller dan Stefanie Deville van Woluwe. De spits van Zulte Waregem was zaterdag één van de vier speelsters die het doelkader viseerde.
Volledig scherm
Esther Buabadi (links) is sneller dan Stefanie Deville van Woluwe. De spits van Zulte Waregem was zaterdag één van de vier speelsters die het doelkader viseerde. © Robby Verdickt

Eerste verlies voor Zulte Waregem in play-off 2: “Spelen we die match nog tien keer, winnen we negen maal”

VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE PLAY-OFF 2Uit bij WS Woluwe leed Zulte Waregem de eerste nederlaag in play-off 2. Kenza Vrithof tilde de thuisploeg na een halfuur op voorsprong en kon acht minuten voor affluiten de score verdubbelen. Dankzij het gelijkspel tussen Genk en Aalst (3-3) houdt Essevee wel de leidersplaats in het vizier.

 1. Kristof Carré wint voor het eerst bij de heren 3 op het criteriumtoernooi van TC Iris Kessel-Lo: “Dankzij flex court kon ik blijven tennissen”
  tennis

  Kristof Carré wint voor het eerst bij de heren 3 op het criterium­toer­nooi van TC Iris Kes­sel-Lo: “Dankzij flex court kon ik blijven tennissen”

  De finaledag op het criteriumtoernooi van TC Iris Kessel-Lo kende in de late namiddag een mooie climax met twee spannende partijen bij de heren 2 en 35/3. Even daarvoor kwam er ook in de derde reeks bij de heren een beslissende set aan te pas. De eindwinst ging finaal naar Kristof Carré van de Bierbeekse Tennisclub, die met 3-6, 6-3 en 6-3 Tom Huygen afhield.
 2. Raceteam SRT uit Merchtem herschikt bezetting: “Soms moet je beslissingen nemen in functie van het team”
  autosport

  Raceteam SRT uit Merchtem herschikt bezetting: “Soms moet je beslissin­gen nemen in functie van het team”

  De plaats van afspraak voor de derde meeting van het Europese GT4-seizoen was het duinencircuit Zandvoort, in het kader van de Nederlandse manche van de GT World Challenge Europe. De GT4 European Series deden het zoals steeds met twee races van zestig minuten. Olivier Hart en Luca Bosco bezorgden SRT de eerste bekers en bloemen van het seizoen. De jonge Nederlander en Italiaan vormden meteen een hecht duo en lieten zien dat SRT op Europees vlak nog steeds meespeelt.