Aanvoerder Davy Masscheleyn voelt zich het best in zijn sas als spelverdeler.
Volledig scherm
Aanvoerder Davy Masscheleyn voelt zich het best in zijn sas als spelverdeler. © Bart Vandenbroucke

Eerste seizoenszege voor Davy Masscheleyn en WS Adinkerke: “Heb vorige week hard op tafel geklopt”

voetbal derde provinciale AHoe het verkeren kan. Een week na de hallucinante 13-0-nederlaag op het veld van Diksmuide B won Adinkerke voor het eerst dit seizoen, met een 4-3-thuiszege tegen Ploegsteert. Aanvoerder Davy Masscheleyn trok de derdeprovincialer met twee doelpunten en een assist mee over de streep.

  1. Kleine twee jaar na doodsmak maakt Diego Van Looy wederoptreden in internationale topwedstrijd: “Ze hadden me opgegeven voor topsport”
    Triatlon

    Kleine twee jaar na doodsmak maakt Diego Van Looy wederoptre­den in internatio­na­le topwed­strijd: “Ze hadden me opgegeven voor topsport”

    Het wordt vrijdag een bijzonder dag voor voormalige wereldkampioen Diego Van Looy. De triatleet uit Mechelen neemt dan immers voor het eerst weer deel aan een internationale triatlon sinds z’n ongeval een kleine twee jaar geleden. Op stage in Mallorca werd Diego Van Looy toen aangereden door een vrachtwagen. De dokters dachten dat hij nooit nog op hoog niveau zou kunnen sporten. Nog geen twee jaar later neemt hij in Israël deel aan één van de zwaarste triatlons ter wereld.