Erpe-Mere speelde een goede match tegen Gullegem, maar kreeg geen loon naar werken.
Volledig scherm
Erpe-Mere speelde een goede match tegen Gullegem, maar kreeg geen loon naar werken. © EVL

Eerste punt in tweede nationale van Erpe-Mere United tegen Gullegem voelt aan als nederlaag

Voetbal tweede nationale AVierennegentig minuten lang leek Erpe-Mere United op weg naar een meer dan verdiende eerste seizoensoverwinning. Ver in blessuretijd scoorde Gullegem echter de gelijkmaker. Hoewel het eerste punt een feit was, zat iedereen bij de thuisploeg begrijpelijk toch in zak en as.

 1. Geschorste Frank Belmans gaat in Tienen op zoek naar eerste uitzege met Hoogstraten: “Na alle tegenslagen van de laatste weken kunnen we een opsteker gebruiken”
  voetbal eerste nationale

  Geschorste Frank Belmans gaat in Tienen op zoek naar eerste uitzege met Hoogstra­ten: “Na alle tegensla­gen van de laatste weken kunnen we een opsteker gebruiken”

  Als Hoogstraten zich nog wil redden, zal het toch dringend punten moeten beginnen pakken. Te beginnen zondag op bezoek bij het nummer veertien uit de stand Tienen. De Rooikens kunnen daarvoor in de dug-out wel niet rekenen op coach Frank Belmans, die begin deze week te horen kreeg dat hij tot 31 december geschorst is.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.