Rob Heeren scoorde zeven keer voor Hubo Handbal, maar kon de thuisnederlaag tegen Green Park Aalsmeer niet vermijden.
Volledig scherm
Rob Heeren scoorde zeven keer voor Hubo Handbal, maar kon de thuisnederlaag tegen Green Park Aalsmeer niet vermijden. © Bart Borgerhoff

Eerste nederlaag voor Rob Heeren en Hubo Handbal in thuistopper tegen Green Park Aalsmeer: “Onszelf de das omgedaan in de eerste helft”

handbal bene-leagueDe twee ongeslagen leiders Hubo Handbal en Green Park Aalsmeer stonden in de Alverberg tegenover elkaar. De bezoekers konden snel een kloofje slaan. Na de rust vocht Hubo Handbal met een sterke Rob Heeren terug, maar het werd een eerste nederlaag (34-36) voor de fusieploeg.

 1. Maxim Versteeven (Wellen): “Hopelijk heeft dat ene goaltje nu definitief de ban gebroken”
  voetbal derde nationale B

  Maxim Versteeven (Wellen): “Hopelijk heeft dat ene goaltje nu definitief de ban gebroken”

  Bij grote waterwerken wordt wel eens vaker gekozen voor een drastische drooglegging. Spits Maxim Versteeven maakte het in zijn jonge voetballoopbaan evenwel nog niet eerder mee dat hij in zes wedstrijden niet eenmaal tot scoren kwam. “Het was inderdaad lang geleden, met dank aan maatje Bram Poell”, aldus de 21-jarige aanvaller. “Vorig seizoen vlogen ze er iets vlotter in, dat klopt. Hopelijk heeft dat ene goaltje nu definitief de ban gebroken.”
 2. Yannis Van Parys (ASV Geel): “Tegen Termien en Betekom onze geslaagde heenronde bevestigen”
  voetbal derde nationale B

  Yannis Van Parys (ASV Geel): “Tegen Termien en Betekom onze geslaagde heenronde bevestigen”

  In derde nationale B wordt de topper van de vijftiende speeldag afgewerkt op het veld van Termien. De Limburgse fusieclub is er zondagnamiddag gastheer voor ASV Geel. De Kempische nieuwkomer is aan een bijzonder sterk seizoen bezig en draait al een heel seizoen mee bovenaan het klassement. De blauw-witten staan eveneens op een gedeelde eerste plaats in de tweede periode.