Yentl Van Genechten gooit zijn hoofd ervoor.
Volledig scherm
Yentl Van Genechten gooit zijn hoofd ervoor. © BELGA

Eerste goal Yentl Van Genechten levert Lierse geen punten op: “We hadden nochtans het gevoel dat we iets konden rapen in Lommel”

Voetbal Eerste klasse BYentl Van Genechten (20) scoorde zondagavond in Lommel het eerste doelpunt in zijn profcarrière, maar jammer genoeg voor hem leverde die treffer Lierse geen punten op (2-1-verlies). “We hadden alweer het gevoel dat er iets te rapen viel. Er telkens net naast grijpen is behoorlijk frustrerend”, geeft Van Genechten aan.

 1. Coach Jan Van Huffel: “Knap volleyballen is in topsport niet voldoende, het moet eens vertaald worden in een positieve einduitslag”

  Coach Jan Van Huffel: “Knap volleybal­len is in topsport niet voldoende, het moet eens vertaald worden in een positieve einduit­slag”

  Tijdens de eerste wedstrijd van de Challenge Play Offs gingen Caruur Gent en Tectum Achel voluit voor de overwinning. Dat resulteerde in een bijzonder knap kijkstuk, met lange spelfasen en uitstekend verdedigend werk aan beide zijden van het net. De Gentse coach Jan Van Huffel baalde, net zoals zijn team, na de wedstrijd. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar we blijven met nul punten achter en dat is erg jammer want in topsport telt alleen het resultaat.”
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus