Lawrence Shankland houdt Anderlecht-verdediger Wesley Hoedt af.
Volledig scherm
Lawrence Shankland houdt Anderlecht-verdediger Wesley Hoedt af. © Belga

Eerste goal van Lawrence Shankland levert Beerschot niets op: “Hopelijk leidt vooruitgang snel eens tot een resultaat”

Voetbal 1AOok op speeldag twaalf kon Beerschot geen eerste seizoenszege pakken. Om toch iets positiefs aan te halen voor Beerschot: paars-wit scoorde in Anderlecht voor het eerst onder coach Torrente en spits Shankland opende zijn doelpuntenrekening. “We voelen dat we vooruitgang boeken. Hopelijk leidt dat snel tot winst”, aldus Shankland.

  1. Zieke Fanno Nijst (Olsa Brakel) moet topper tegen Petegem op computerscherm volgen: “Eerste keer in vijftien jaar als hoofdcoach”
    voetbal tweede nationale A

    Zieke Fanno Nijst (Olsa Brakel) moet topper tegen Petegem op computer­scherm volgen: “Eerste keer in vijftien jaar als hoofdcoach”

    Op leider Ninove na kruisen alle ploegen uit de top zes van het klassement in tweede nationale A woensdagavond de degens. Dat levert uiteraard enkele topaffiches op met Lokeren-Zwevezele en Sparta Petegem-Olsa Brakel (aftrap om 19.30 uur). Als Olsa de kloof met de kop van het klassement niet te groot wil laten worden, zal het minstens een punt moeten pakken op het veld van de sterke Spartanen. Die pakten immers recent negen op negen en scoorden veertien keer de voorbije drie wedstrijden.