Wout Geerinckx (Sport en Steun Leopoldsburg) won vorige week de tweedaagse van Kontich en is één van de favorieten voor eindwinst in Vlaams-Brabant.
Volledig scherm
Wout Geerinckx (Sport en Steun Leopoldsburg) won vorige week de tweedaagse van Kontich en is één van de favorieten voor eindwinst in Vlaams-Brabant. © GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Eerste editie van Vermarc Driedaagse van Vlaams-Brabant belooft stevige rittenkoers te worden

WielrennenDe focus van het Vlaamse wielrennen ligt de komende dagen in Vlaams-Brabant. Vrijdag gaat de eerste editie van de Vermarc Driedaagse voor junioren door, zondag strijden de nieuwelingen in Liedekerke voor de nationale titel en volgende week vindt de Ronde van Vlaams-Brabant plaats. In augustus komen de vrouwen aan de beurt en in september is er nog een tweedaagse voor nieuwelingen.

  1. Alan Haydock bekert makkelijk verder met KVK Ninove: “Maar focus ligt toch op competitiestart van woensdag”
    Voetbal Eerste nationale

    Alan Haydock bekert makkelijk verder met KVK Ninove: “Maar focus ligt toch op competitie­start van woensdag”

    Promovendus KVK Ninove lijkt klaar voor de competitieopener van woensdag op het veld van Rupel Boom. Na de geslaagde oefengalop tegen Dender kenden de jongens van coach Alan Haydock in de derde ronde van de Croky Cup weinig of geen problemen tegen de Waalse derdenationaler Couvin-Mariembourg. De bezoekers kwamen tegen de gang van het spel in op voorsprong, maar Ninove stelde nog voor de rust orde op zaken. In de volgende ronde wacht komende zaterdagavond tweedenationaler Bocholt.