Twee jaar geleden won Jordy Vermeire de laatste editie van Heikenskoers in Aartselaar. Krijgt hij op 13 juni een opvolger?
Volledig scherm
Twee jaar geleden won Jordy Vermeire de laatste editie van Heikenskoers in Aartselaar. Krijgt hij op 13 juni een opvolger? © Gmax

Eerste Antwerpse kermiskoers voor elites en beloften op 13 juni in Aartselaar? “We willen nog altijd graag”

wielrennenWordt op zondag 13 juni in Aartselaar gekoerst? De wedstrijd voor elite zonder contract en beloften is in de provincie Antwerpen na de lange coronastop de eerste koers voor die categorie. Het Heikens Kermiscomité heeft er nog altijd zin in, maar hoopt snel op duidelijkheid.

  1. Historisch: Yellow Tigers, met tal van speelsters opgeleid bij Asterix Avo, duiken top tien van de volleybalwereld in
    VOLLEYBAL

    Historisch: Yellow Tigers, met tal van speelsters opgeleid bij Asterix Avo, duiken top tien van de volleybal­we­reld in

    Na de heerlijke prestaties van de Yellow Tigers - vijf weken lang in de zware competitie van ‘Volley Nations League’ - kunnen we niet anders dan al onze superlatieven bovenhalen. Zelfs uitdrukkingen met de hoogst overtreffende trap kunnen niet omschrijven hoe fenomenaal de nationale volleybalvrouwen in Rimini wel waren. De ene wereldtopper na de andere moest bezwijken onder de enorme inzet en de zegedrang van kapitein Ilka Van de Vyver en haar medespeelsters. Subliem, grandioos, schitterend.