Pascal Eenkhoorn juicht aan het einde van de Heistse Pijl. Yves Lampaert, tweede, kan zijn ontgoocheling niet verbergen.
Volledig scherm
Pascal Eenkhoorn juicht aan het einde van de Heistse Pijl. Yves Lampaert, tweede, kan zijn ontgoocheling niet verbergen. © Mpics

Eenkhoorn klopt Lampaert en Rickaert in Heistse Pijl: “Nederlander pakte het in finale heel slim aan”

Wielrennen profsYves Lampaert en Jonas Rickaert, mannen van de trainingsgroep De Melkerie, lieten zich aan het einde van de Heistse Pijl ringeloren door de Nederlander Pascal Eenkhoorn. Met Bert Van Lerberghe en Jens Debusschere finishten nog twee ‘Melkers’ in Heist-op-den-Berg in de top vijf.

 1. Francky Dury (Zulte Waregem) wil op Union reactie zien: “Groot bewustzijn bij wie niet op de afspraak was”

  Francky Dury (Zulte Waregem) wil op Union reactie zien: “Groot bewustzijn bij wie niet op de afspraak was”

  In de vooravond speelt Zulte Waregem zijn eerste officiële competitiewedstrijd in 1A in het Joseph Mariënstadion van Union Sint-Gillis. Francky Dury moet het in Vorst zonder zijn geschorste topschutter Jelle Vossen stellen, “maar ik heb een goed gevoel bij het alternatief waar we al enkele dagen op trainden”, zegt de meest ervaren coach van de topreeks. “En ik heb eveneens een goed gevoel bij het bewustzijn dat mijn groep etaleerde na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Cercle Brugge.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).