De trofee In Memoriam André Ollevier werd door Lieven Decoene, CEO Groep Confortluxe, overhandigd aan voorzitter Christophe Parreyn (l.) en trainer Jakob Crombez.
Volledig scherm
De trofee In Memoriam André Ollevier werd door Lieven Decoene, CEO Groep Confortluxe, overhandigd aan voorzitter Christophe Parreyn (l.) en trainer Jakob Crombez. © DBEW

Eendracht Wervik wint op KVK Westhoek eerste In Memoriam André Ollevier

VOETBALOnder grote belangstelling won derdeklasser Eendracht Wervik maandag op KVK Westhoek de allereerste In Memoriam André Ollevier. Een doelpunt van Louis Vandepitte volstond. De voorzet rechts was van Guillaume Devacht.

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Tom Schipper en Cappellen ontvangen Belisia voor nieuwe topper na midweekverlies bij Racing Mechelen (1-0): “Dit zijn leermomenten”
  voetbal tweede nationale B

  Tom Schipper en Cappellen ontvangen Belisia voor nieuwe topper na midweekver­lies bij Racing Mechelen (1-0): “Dit zijn leermomen­ten”

  Cappellen is er woensdagavond op het veld van Racing Mechelen niet in geslaagd om de koppositie te heroveren. De bezoekers begonnen wel fel en sneden Racing de adem af in het openingskwartier, maar daarna gaven ze de controle uit handen. Dat resulteerde bij het begin van de tweede helft in een achterstand en pas op het einde van de wedstrijd volgde er opnieuw een slotoffensiefje. Symons besloot de beste bezoekende kans op Goossens, maar vooral de daaraan voorafgaande fase ging over de tongen. Diezelfde Symons werd duidelijk gehaakt in de zestien waarna iedereen in het Oscar Vankesbeeckstadion zijn adem inhield in afwachting van het fluitsignaal. Maar dat bleef uit.