Trainer Roel Sucaet hoopt dat er eind juni gestreden kan worden om de Beker van Oost-Vlaanderen.
Volledig scherm
Trainer Roel Sucaet hoopt dat er eind juni gestreden kan worden om de Beker van Oost-Vlaanderen. © Robby Verdickt

Eendracht Aalter organiseert eind juni Beker van Oost-Vlaanderen: “We hopen dat het een blijver wordt”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEHet is nog wat koffiedik kijken of de voetbalclubs deze zomer de voorbereiding op de competitie kunnen beginnen. Eersteprovincialer Eendracht Aalter bekijkt het door een roze bril en organiseert einde juni een ‘Beker van Oost-Vlaanderen’. Twintig clubs uit eerste tot en met derde provinciale kregen de kans om een gooi te doen naar die ‘Beker van Oost-Vlaanderen’. Twee dagen na de lancering van het initiatief waren alle plekjes ingevuld. 

  1. Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindrondezege: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”
    voetbal tweede nationale

    Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindronde­ze­ge: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”

    Een jeugdig Olsa heeft voor een stevige stunt gezorgd door met 1-2 te gaan winnen op het veld van Lyra-Lierse. Ondanks de winst zit het seizoen er voor de jongens van coach Nijst wel op, want de club vroeg geen licentie aan voor eerste nationale. Met de winst zorgde de ploeg wel voor een gepast afscheid voor Visar Shala die volgend seizoen prof wordt bij eersteklasser Antwerp. Kevin Haezebroeck was voor de gelegenheid coach op Lyra-Lierse.