Geenens heeft voor Aalst 0-2 gemaakt op Bocholt en dat doelpunt wordt uitbundig gevierd.
Volledig scherm
Geenens heeft voor Aalst 0-2 gemaakt op Bocholt en dat doelpunt wordt uitbundig gevierd. © Dick Demey

Eendracht Aalst stevig leider in tweede periode na winst in topper op Bocholt

Voetbal tweede nationale BMet een vijfde uitzege van het seizoen in de topper op Bocholt deed Eendracht Aalst een uitstekende zaak in de strijd om een eindrondeticket. De Ajuinen verstevigden de derde plaats in het algemeen klassement en de leidersplaats in de tweede periode.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Olympia Wijgmaal ziet flankspeler Ato Ampiah Morgan uitvallen met armbreuk: “Ik had er nochtans heel veel zin in”
  voetbal tweede nationale B

  Olympia Wijgmaal ziet flankspe­ler Ato Ampiah Morgan uitvallen met armbreuk: “Ik had er nochtans heel veel zin in”

  Net wanneer de ziekenboeg opnieuw wat begon leeg te lopen, kregen ze bij tweedenationaler Olympia Wijgmaal opnieuw een tegenslag te verwerken. De troepen van trainer De Pauw bogen zondag in de oefenmatch tegen Huldenberg wel netjes een 0-1-achterstand om in een mooie 5-1-zege, de ploeg zag wel aanvallende troef Morgan uitvallen met een armbreuk.