Stéphanie Van Gils zette voor Eendracht Aalst Ladies op White Star Woluwe met twee doelpunten de scheve situatie recht.
Volledig scherm
Stéphanie Van Gils zette voor Eendracht Aalst Ladies op White Star Woluwe met twee doelpunten de scheve situatie recht. © Geert De Rycke

Eendracht Aalst Ladies alleen leider na winst in Woluwe

VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE PLAY-OFF 2Eendracht Aalst Ladies voert play-off 2 opnieuw alleen aan na een mooie zege op White Star Woluwe (1-3). Een vroege achterstand deerde de Ajuinen nauwelijks, want vooral in de tweede helft werd orde op zaken gesteld. Stéphanie Van Gils, met twee goals, en Niekie Pellens werkten de kansen keurig af.

 1. Raceteam SRT uit Merchtem herschikt bezetting: “Soms moet je beslissingen nemen in functie van het team”
  autosport

  Raceteam SRT uit Merchtem herschikt bezetting: “Soms moet je beslissin­gen nemen in functie van het team”

  De plaats van afspraak voor de derde meeting van het Europese GT4-seizoen was het duinencircuit Zandvoort, in het kader van de Nederlandse manche van de GT World Challenge Europe. De GT4 European Series deden het zoals steeds met twee races van zestig minuten. Olivier Hart en Luca Bosco bezorgden SRT de eerste bekers en bloemen van het seizoen. De jonge Nederlander en Italiaan vormden meteen een hecht duo en lieten zien dat SRT op Europees vlak nog steeds meespeelt.
 2. Stijn D’Hulst verliest met Red Dragons twee wedstrijden in Final 4: “Alles gegeven, maar het was onvoldoende”
  VOLLEYBAL

  Stijn D’Hulst verliest met Red Dragons twee wedstrij­den in Final 4: “Alles gegeven, maar het was onvoldoen­de”

  De Red Dragons hebben in Kortrijk de hoge verwachtingen in de European Golden League niet kunnen inlossen. Ze gingen twee keer zonder setwinst ten onder tegen Oekraïne en Estland en sluiten zo de Final Four op de laatste plaats af. “Natuurlijk hadden we gehoopt op betere resultaten, zeker in eigen land. We waren helaas niet goed genoeg”, zegt thuisspeler Stijn D’Hulst.