De spelers van Eendracht Aalst vieren op een bijveld van VC Westerlo de overwinning met hun supporters tegen Houtvenne.
Volledig scherm
De spelers van Eendracht Aalst vieren op een bijveld van VC Westerlo de overwinning met hun supporters tegen Houtvenne. © Mpics

Eendracht Aalst in een halfuur tijd voorbij hekkensluiter Houtvenne

Eendracht Aalst klaarde de klus op hekkensluiter Houtvenne probleemloos. De Ajuinen waren na een halfuur al zegezeker dankzij doelpunten van Wantens, Cobos Copado en De Coninck. Na de tegengoal van Jovanovic nam Tresignie alle twijfels weg, voor zover die er nog waren. Evident was de afgetekende zege van Aalst nochtans niet. Er werd met een onuitgegeven defensie aangetreden op een bijveld van VC Westerlo dat aan de Zandberg deed denken.

  1. Pieter Heemeryck kiest niet langer voor Frederik Van Lierde als coach en trekt opnieuw naar oude stal: “Tijd voor nieuw hoofdstuk”
    triatlon

    Pieter Heemeryck kiest niet langer voor Frederik Van Lierde als coach en trekt opnieuw naar oude stal: “Tijd voor nieuw hoofdstuk”

    Verrassend nieuws uit het proftriatlon. Na amper één jaar zet de Herentse proftriatleet Pieter Heemeryck de samenwerking met voormalig profatleet en Hawaï-winnaar Frederik Van Lierde stop. Na een weinig succesvol 2021 keert Heemeryck terug naar de oude stal van de Tsjechische coach Luboš Bílek, waar hij in het verleden al vier jaar aan de slag was. De 70.3-Ironman van Dubaï wordt de eerste grote wedstrijd van het seizoen voor de Herentnaar.