KVO-coach Yves Vanderhaeghe heeft goede hoop op een positieve afloop.
Volledig scherm
KVO-coach Yves Vanderhaeghe heeft goede hoop op een positieve afloop. © BELGA

Eén punt tegen Seraing is voldoende voor KVO om zeker te zijn van behoud: “Extra week met zorgen vermijden”

VOETBAL 1AMet 6 punten voorsprong op Seraing - en een barrageplaats - moet er al veel fout lopen eer KVO een verlengd verblijf zou mislopen. Als ze zaterdagavond één puntje pakt tegen Seraing is de kustploeg officieel gered. “We zullen niet spelen voor een gelijkspel”, zegt coach Yves Vanderhaeghe, die zachtjes aan uitkijkt naar volgend seizoen. 

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Aiko Schepkens en HB Sint-Truiden willen scalp van KTSV Eupen in bekerfinale: “We snakken naar een prijs”
  PREMIUM

  Aiko Schepkens en HB Sint-Trui­den willen scalp van KTSV Eupen in bekerfina­le: “We snakken naar een prijs”

  Zaterdagmiddag 1 april 2023 bijten de dames van HB Sint-Truiden en KTSV Eupen de spits af om 13u met hun finale voor de beker van België. Succescoach Jo Delpire kwam terug naar het Truiense vertrouwde nest om prijzen te pakken. De meisjes van Sint-Truiden staan op de eerste plaats in de play-offs voor de titel in eerste nationale. Tegenstander KTSV Eupen volgt in het zog op één puntje. We krijgen dus ongetwijfeld een spannende bekerfinale.