Anthony Bova (r.) verlaat na vier seizoenen RWDM. In het laatste seizoen kwam hij niet meer in actie in competitieverband.
Volledig scherm
Anthony Bova (r.) verlaat na vier seizoenen RWDM. In het laatste seizoen kwam hij niet meer in actie in competitieverband. © Geert De Rycke

Een nieuwe grasmat en duizend abonnees heeft RWDM al, maar het blijft wachten op eerste transfer

voetbal 1BRWDM heeft de kaap van duizend abonnees voor het komende seizoen bereikt. Intussen is ook de nieuw ingezaaide grasmat aan het groeien. En komende maandag start de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Maar dat zal in een beperkt gezelschap zijn, tenzij de sportieve cel dit weekend overuren maakt.

 1. Niels Driesen rondt aanvalswerk af met eerste zege en Belgische titel bij de tweedejaars nieuwelingen: “Verrassing, ook voor mij”
  Wielrennen BK tweedejaars nieuwelingen

  Niels Driesen rondt aanvals­werk af met eerste zege en Belgische titel bij de tweede­jaars nieuwelin­gen: “Verrassing, ook voor mij”

  Een week nadat hij de Limburgse titel aan Jarno Widar moest laten, is Niels Driesen (Acrog Tormans Balen) Belgisch kampioen bij de tweedejaars nieuwelingen geworden. De benjamin uit Nieuwerkerken was de beste van een kopgroep van drie renners. Liam Coninckx (Sport en Steun Leopoldsburg) werd knap derde. De nieuwe kampioen is heel blij met de driekleur, maar ook verrast. “Zeg dat wel, ik rekende mezelf niet bij de favorieten, maar ik heb wel een sterke koers gereden”, vertelt hij.
 2. Siegerd Degeling neemt zijn team op sleeptouw: “Eendracht Termien kampioen? Het moet er eens van komen, hé”
  Voetbal provinciaal

  Siegerd Degeling neemt zijn team op sleeptouw: “Eendracht Termien kampioen? Het moet er eens van komen, hé”

  Na twee trainingsperiodes en oefenduels tegen Bregel Sport en KRC Genk, ging Eendracht Termien afgelopen week de laatste rechte lijn in richting competitiestart. Termien zag tijdens het tussenseizoen enkele ervaren routiniers vertrekken, maar compenseerde dit met het aantrekken van spelers die op een hoger niveau hun strepen verdienden. Volgende zondag start Termien de bekercompetitie op het veld van derde provincialer Grimbie 69.