De speelsters van TC Gym die zaterdag tegen Luik in actie kwamen. Van links naar rechts: Valentina Khrebtova, Morane Meyers, Marilyn Van Brempt, Morgane van den Bergh en Axana Mareen.
Volledig scherm
De speelsters van TC Gym die zaterdag tegen Luik in actie kwamen. Van links naar rechts: Valentina Khrebtova, Morane Meyers, Marilyn Van Brempt, Morgane van den Bergh en Axana Mareen. © Mpics

Een foutloos parcours voor vrouwen van TC Gym in nationale interclub: “Een ijzersterke groep”

tennisIn de tweede nationale interclubafdeling bij de vrouwen plaatste TC Gym zich voor de eindronde. De manier waarop was best indrukwekkend: in de poulefase werd het vier keer op rij 6-0. “Een geweldig resultaat, er zit dan ook veel talent in ons team”, aldus Axana Mareen.

  1. Nicolas Rommens maakt indruk op het middenveld bij Zulte Waregem: “Deze trein passeert maar één keer”
    voetbal jupiler pro league

    Nicolas Rommens maakt indruk op het middenveld bij Zulte Waregem: “Deze trein passeert maar één keer”

    Vanavond speelt Zulte Waregem zijn vierde oefenwedstrijd, om 18 uur in Ingelmunster tegen Sporting Charleroi. Een eerste echte test, na de ruime zeges (0-5 in Oudenaarde, 0-3 in Harelbeke, 0-7 in Petegem) tegen tweedenationalers. Tijdens die matchen eiste nieuwkomer Nicolas Rommens op het middenveld telkens een hoofdrol op. De 27-jarige Kempenaar lijkt helemaal klaar om eindelijk door te breken in de Jupiler Pro League. “Ik hoop een vaste stek af te dwingen en mijn sterk seizoen van bij RWDM nu een trapje hoger te kunnen bevestigen”, houdt hij het zelf nog even bescheiden.