Een juichende Leo. Dat beeld zagen de supporters één keer te weinig.
Volledig scherm
Een juichende Leo. Dat beeld zagen de supporters één keer te weinig. © Belga

Eén doelpunt houdt Leo Carello van EK 2022: “De ontgoocheling en de frustratie zijn zeer groot”

Futsal Rode DuivelsHet beslissende duel voor een EK-ticket werd dinsdagavond door onze Rode Duivels Futsal in Finland met 3-2 verloren. Het gevolg is dat onze landgenoten één doelpunt tekort kwamen om in januari naar het EK in Nederland te mogen afreizen. De ontgoocheling in de spelersgroep is groot, omdat onze nationale ploeg nooit heeft ondergelegen.

 1. Mechelaar Nezar S’rifi blijft strijdvaardig na seizoen zonder speelminuten bij VVV Venlo: “Ik kreeg nooit de kans die ik verdiende”
  Voetbal Buitenland

  Mechelaar Nezar S’rifi blijft strijdvaar­dig na seizoen zonder speelminu­ten bij VVV Venlo: “Ik kreeg nooit de kans die ik verdiende”

  Nezar S’rifi tekende vorige zomer een eenjarig contract bij VVV Venlo in de Eredivisie in de hoop er zijn carrière definitief op gang te trappen na een woelig begin. Maar jammer genoeg voor de Mechelaar kreeg hij er nog geen minuut speeltijd. Een grote ontgoocheling voor de 20-jarige middenvelder, maar ondanks de tegenslag blijft hij strijdvaardig. Al ligt zijn toekomst niet meer in Venlo.
 2. Limburg succes in GT World op Magny-Cours. Vanthoor wint algemeen, Machiels de klasse
  autosport

  Limburg succes in GT World op Mag­ny-Cours. Vanthoor wint algemeen, Machiels de klasse

  In het Franse Magny-Cours wordt dit weekend de eerste meeting van de GT World Sprint verreden en het kampioenschap startte perfect voor de regerende kampioen Dries Vanthoor. De man uit Hasselt won, samen met zijn teamgenoot Charles Weerts de opener van het seizoen, een nachtrace op de Franse voormalige F1-omloop. In de Pro/Am-categorie ging de zege naar een andere Hasselaar, Louis Machiels. Later zondag volgt nog een tweede wedstrijd.
 1. VIDEO. Tien jaar geleden stierf Wouter Weylandt: “Weinig mensen hebben zo’n brede glimlach als Wouter had”
  Play
  Wielrennen
  9

  VIDEO. Tien jaar geleden stierf Wouter Weylandt: “Weinig mensen hebben zo’n brede glimlach als Wouter had”

  9 mei
 2. Remco Evenepoel mengt zich plots bij tussensprint en graait twee bonificatieseconden mee
  Play
  Giro
  1

  Remco Evenepoel mengt zich plots bij tussen­sprint en graait twee bonifica­tie­se­con­den mee

  9 mei