Eeklonaar Rik De Mil probeert het onderste uit de kan te halen bij Club Next. Hier zijn we een lachende De Mil na de eerste zege van zijn team, vorige week tegen Lierse Kempenzonen.
Volledig scherm
Eeklonaar Rik De Mil probeert het onderste uit de kan te halen bij Club Next. Hier zijn we een lachende De Mil na de eerste zege van zijn team, vorige week tegen Lierse Kempenzonen. © BELGA

Eeklonaar Rik De Mil is trainer van Club NXT: “Lat ligt altijd hoog bij Club Brugge”

VOETBAL EERSTE KLASSE BIn 1B trekt Club Brugge NXT deze avond in Deinze op zoek naar een tweede overwinning. Voor het ‘game plan’ zorgt de 39-jarige Rik De Mil. Jong, gedreven, een echt voetbaldier. Wij klopten aan bij de Eeklonaar voor een kennismaking.

 1. Ruben Valckenaere, terug na zwaar verkeersongeval, ambitieus voor 2021: “Voluit voor Junior-titel gaan”

  Ruben Valckenae­re, terug na zwaar verkeerson­ge­val, ambitieus voor 2021: “Voluit voor Junior-ti­tel gaan”

  Ruben Valckenaere (20) was er drie jaar geleden bij toen op Circuit Zolder de start werd gegeven van het eerste weekend van de nieuwe Ford Fiesta Sprint Cup. Helaas, tijdens de daaropvolgende winterperiode geraakte de Meulebekenaar betrokken in een zwaar verkeersongeval. Wat volgde, was een moeizame en heel lange revalidatie. Pas op het einde van 2019 kon Valckenaere tijdens een testsessie op Spa weer achter het stuur kruipen van de TeamFloral Ford Fiesta en beginnen aan de voorbereiding van wat een bijzonder 2020 zou worden. En dat niet alleen voor de Ford Fiesta Sprint Cup.
 1. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"

 2. De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuwmatch’: alle beelden van speeldag 21
  Play
  Jupiler Pro League

  De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuw­match’: alle beelden van speeldag 21

  0:03