Edwin Wang (KVK Wellen) zoekt een vrijstaande maat. Een beeld dat men zondag wat graag op Berlaar zou zien.
Volledig scherm
Edwin Wang (KVK Wellen) zoekt een vrijstaande maat. Een beeld dat men zondag wat graag op Berlaar zou zien. © BB

Edwin Wang (KVK Wellen) wil bevestigen op Berlaar: “Moment om een kloof te slaan”

Voetbal derde nationale BBij KVK Wellen heeft men er een heerlijk trainingsweekje opzitten. Hoeft niemand te verbazen na de sterke prestatie en dito winst tegen leider Racing Mechelen van afgelopen week. Edwin Wang toonde zich weer heel belangrijk op het middenveld en wil zondag die prestatie op Berlaar-Heikant herhalen. “Het zou niet kunnen, dat je pas de leider opzijzet om het dan een week later te verkwanselen tegen een tegenstrever die we normaal moeten aankunnen”, aldus Wang.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. Na de 7-1-zege tegen Eine nu 1-5-winst voor Robbert De Smul en Zeveren Sportief: “Vooral de efficiëntie ging omhoog”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Na de 7-1-zege tegen Eine nu 1-5-winst voor Robbert De Smul en Zeveren Sportief: “Vooral de efficiën­tie ging omhoog”

  De voorbije weken schoot tweedeprovincialer Zeveren Sportief met scherp. Vorige week poeierde het KWIK Eine af, 7-1 nota bene, en afgelopen weekend liet het andermaal duidelijke cijfers noteren: 1-5 op het veld van Edeboys. Robbert De Smul was met drie doelpunten één van de smaakmakers bij de paars-witten. Hij is vooral blij dat hij de weg naar doel heeft gevonden.