Edward Theuns juicht. In Budapest zette hij de slotrit van de Ronde van Hongarije in een massaspurt op zijn naam.
Volledig scherm
Edward Theuns juicht. In Budapest zette hij de slotrit van de Ronde van Hongarije in een massaspurt op zijn naam. © Photo News

Edward Theuns wint slotrit in Ronde van Hongarije: “Blij dat ik eindelijk het werk van de ploeg kon afronden”

WIELRENNEN PROFSEdward Theuns (30) mocht de handen in de lucht gooien. In een sprint zette hij in Budapest de slotrit van de Ronde van Hongarije op zijn naam. Het was van de Primus Classic van 21 september 2019 geleden dat ‘Eddie’ een koers won.

 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Giovanni Nowé (TC Rumbeke): “Super om opnieuw toernooiplezier te beleven”
  tennis

  Giovanni Nowé (TC Rumbeke): “Super om opnieuw toernooi­ple­zier te beleven”

  De toernooimolen in het tennis is gelukkig opnieuw aan het draaien. Na de finales zondag op TC Rumbeke is het nu volle bak op TC Alexander, waar zondag het dubbeltoernooi aan haar epiloog toe is. Zondag stond de 52-jarige in Gits wonende Giovanni Nowé in zijn eigen TC Rumbeke op het hoogste schavotje. Samen met Nick Opbrouck van TC Gaverkasteel werd hij de primus in de reeks dubbel mannen 90 punten.