Edu hoopt zich snel te kunnen bewijzen bij Halle-Gooik.
Volledig scherm
Edu hoopt zich snel te kunnen bewijzen bij Halle-Gooik. © GTG

Edu ‘vergeet’ ellende in thuisland bij Halle-Gooik: “Oorlog is nooit prettig”

Futsal eerste nationaleIn het tussenseizoen kon Halle-Gooik zich versterken met Eduardo Mello Borges (34). De nieuwkomer – door iedereen kortweg Edu genoemd – werd geboren in Brazilië, maar heeft al een aantal jaren de Azerbeidzjaanse nationaliteit. Het land in de Kaukasus is momenteel in oorlog met Armenië en dat laat de speler niet onberoerd.

 1. KHO Bierbeek stelt Carlo Lavigne aan als nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen: “Razend ambitieus en echte clubman”

  KHO Bierbeek stelt Carlo Lavigne aan als nieuwe hoofdtrai­ner voor volgend seizoen: “Razend ambitieus en echte clubman”

  In deze wintermaanden krijgt bij veel voetbalclubs de kern voor volgend seizoen vorm en daar is dit vreemde coronajaar geen uitzondering op. Bij KHO Bierbeek hebben ze onder meer beslist om niet verder te gaan met jongens als Jeroen Van Tricht, Nadjim Haroun en Nassim Miri. Maar het belangrijkste nieuws is dat er ook een einde komt aan de samenwerking met T1 Mario Cassimon. Hij wordt opgevolgd door oude bekende Carlo Lavigne.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"

 2. Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielerseizoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"
  Play
  Wielrennen

  Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielersei­zoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"