Edgaras Utkus wint het van Jelle Vossen tijdens de oefenwedstrijd die Cercle Brugge won van Zulte Waregem. "Ik heb op jonge leeftijd geleerd van me af te bijten. Alles moest wijken voor mijn droom om ooit profvoetballer te worden."
Volledig scherm
Edgaras Utkus wint het van Jelle Vossen tijdens de oefenwedstrijd die Cercle Brugge won van Zulte Waregem. "Ik heb op jonge leeftijd geleerd van me af te bijten. Alles moest wijken voor mijn droom om ooit profvoetballer te worden." © Photo News

Edgaras Utkus, Litouwer op missie bij Cercle Brugge: “Dankzij Jankauskas al heel jong bij nationale ploeg”

Voetbal 1AMet Edgaras Utkus en Boris Popovic haalde Cercle Brugge op de valreep nog twee aanwinsten in huis. Op de valreep, ook al maakten beiden de volledige voorbereiding met groen-zwart mee. “Ik voel me klaar om me hier verder te ontwikkelen als voetballer”, kijkt met name de 20-jarige Litouwer Utkus vooruit naar de competitiestart zaterdag op Beerschot.

  1. Sander Lemmens en Jente Boons staan voor het eerst aan de start van Brussel-Zepperen: “Schone koers, maar winnen is voor de sterkste”
    Wielrennen

    Sander Lemmens en Jente Boons staan voor het eerst aan de start van Brus­sel-Zepperen: “Schone koers, maar winnen is voor de sterkste”

    Sander Lemmens (Acrog Tormans Balen) en Jente Boons (Lotto-Soudal) staan zondag voor het eerst aan de start van Brussel-Zepperen. Boons omdat hij aan zijn eerste jaar als belofte bezig is, Lemmens omdat hij na een aanloop in het veld dit seizoen voor de weg koos. Aan gretigheid geen gebrek bij de twee Limburgers. Boons krijgt een vrije rol en hoopt de finale te rijden, Lemmens zou heel graag winnen. “Maar dat wordt niet makkelijk”, beseft hij.