Edgaras Utkus wint het van Jelle Vossen tijdens de oefenwedstrijd die Cercle Brugge won van Zulte Waregem. "Ik heb op jonge leeftijd geleerd van me af te bijten. Alles moest wijken voor mijn droom om ooit profvoetballer te worden."
Volledig scherm
Edgaras Utkus wint het van Jelle Vossen tijdens de oefenwedstrijd die Cercle Brugge won van Zulte Waregem. "Ik heb op jonge leeftijd geleerd van me af te bijten. Alles moest wijken voor mijn droom om ooit profvoetballer te worden." © Photo News

Edgaras Utkus, Litouwer op missie bij Cercle Brugge: “Dankzij Jankauskas al heel jong bij nationale ploeg”

Voetbal 1AMet Edgaras Utkus en Boris Popovic haalde Cercle Brugge op de valreep nog twee aanwinsten in huis. Op de valreep, ook al maakten beiden de volledige voorbereiding met groen-zwart mee. “Ik voel me klaar om me hier verder te ontwikkelen als voetballer”, kijkt met name de 20-jarige Litouwer Utkus vooruit naar de competitiestart zaterdag op Beerschot.

 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 2. Coach Regi Van Acker en FCV Dender zijn nog op zoek naar versterking: “Nieuwkomers moeten in de groep passen”

  Coach Regi Van Acker en FCV Dender zijn nog op zoek naar verster­king: “Nieuwko­mers moeten in de groep passen”

  FCV Dender staat vrijdagavond met een thuiswedstrijd tegen Lommel SK voor zijn vuurdoop in de Challenger Pro League of eerste klasse B. Of de blauwhemden klaar zijn voor de strijd is voorlopig koffiedik kijken. Coach Regi Van Acker hinkt op twee gedachten: “Er werden degelijke aanwinsten aangetrokken, maar om de strijd over het hele seizoen aan te gaan, moet er in alle linies nog versterking bijkomen.”