Eddy Van Hecke verrast vriend en vijand met Sint-Kruis-Winkel: “In de pronostieken vooraf stonden we bij niemand in de top vijf.”
Volledig scherm
Eddy Van Hecke verrast vriend en vijand met Sint-Kruis-Winkel: “In de pronostieken vooraf stonden we bij niemand in de top vijf.” © Geert De Rycke

Eddy Van Hecke beleeft wonderjaar met Sint-Kruis-Winkel: “Ons seizoen is nu al geslaagd”

VOETBAL DERDE PROVINCIALE AFC Sint-Kruis-Winkel begint komend weekend als viceleider aan deel twee van dit seizoen. Eddy Van Hecke en zijn ploeg zijn dé positieve verrassing van het seizoen.

 1. Paasweekend kondigt zich droog en zonnig aan: ideaal koersweer voor de Trixxo Ster van Zuid-Limburg
  PREMIUM
  Wielrennen Juniores

  Paasweek­end kondigt zich droog en zonnig aan: ideaal koersweer voor de Trixxo Ster van Zuid-Lim­burg

  Nog zeven keer slapen en dan staat de 44ste editie van de Ster van Zuid-Limburg op het programma. Een lange editie, want op vrijdag staat er een proloog op het programma waardoor de belangrijkste rittenkoers voor junioren in ons land een vierdaagse wordt. Een internationale editie ook, want na de promotie tot UCI-koers trekt de Ster de grens over naar Sittard waar vrijdag de openingstijdrit op het programma staat.
 2. Lennert Doms en Sezoens Achilles Bocholt winnen beker van België tegen buur Sporting Pelt: “De tweede trofee van het seizoen is binnen”
  PREMIUM

  Lennert Doms en Sezoens Achilles Bocholt winnen beker van België tegen buur Sporting Pelt: “De tweede trofee van het seizoen is binnen”

  Na de bekerwinst van HB Sint-Truiden bij de dames kwamen Sezoens Achilles Bocholt en Sporting Pelt in een uitverkochte ‘Alverberg’ in actie. De twee topteams uit het noorden van Limburg zorgden voor een boeiende finale van de beker van België. De Damburgers wonnen nipt met 22-21 en pakken hun achtste beker van België en tweede trofee van het seizoen.