Eddy Faus ziet de toekomst somber in. De coach van Oxaco wil niet liever dan spelen.
Volledig scherm
Eddy Faus ziet de toekomst somber in. De coach van Oxaco wil niet liever dan spelen. © Mpics

Eddy Faus (Oxaco) en Charleroi laten wedstrijd uitstellen: “We wachten op duidelijkheid”

basketbal top divisionDe aangekondigde wedstrijd in Top Division One van nu woensdag tussen Oxaco en Charleroi B gaat niet door. Morgen vindt er overleg plaats tussen de federatie en de clubs uit TD1 en TD2. De vergadering van maandag werd afgeblazen.

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Laura Verdonschot (15e) blikt terug op haar WK: “Ik kwam er pas in de slotfase echt door”
  Veldrijden WK vrouwen

  Laura Verdon­schot (15e) blikt terug op haar WK: “Ik kwam er pas in de slotfase echt door”

  Laura Verdonschot was in haar vierde WK bij de profs goed voor een vijftiende plaats. In een scenario zoals er de voorbije jaren al zo vaak waren: in een rol van achtervolgen, opnieuw op een heel sterk Nederlands blok. Het verschil met het verleden was echter groot. Verdonschot kan één en ander relativeren, ook al zou ze liever meedoen voor de prijzen. “Neen, dit was niet het scenario dat ik verwacht had. Gelukkig kon ik in de slotfase toch nog iets goedmaken.”