Een vaak weerkerend beeld dit seizoen: de spelers van Leuven Bears applaudisseren na een overwinning.
Volledig scherm
Een vaak weerkerend beeld dit seizoen: de spelers van Leuven Bears applaudisseren na een overwinning. © Jorghé Van Hecke

Eddy Casteels met Leuven Bears in top vier: “Golden League halen blijft de ultieme uitdaging”

Basketbal BNXT LeagueLeuven Bears sloot het basketbaljaar 2021 met een overwinning tegen Bergen. De Bears speelden zeker niet hun beste wedstrijd van de campagne, maar de behaalde zege wijst op toenemende maturiteit in de groep. De ploeg gaat als vierde de winterstop in en dat is een prestatie die dateert uit de tijd dat de uilen nog spraken.

  1. Gerben Thijssen verlengt bij  Intermarché-Circus-Wanty en is kopman in de Classic Brugge-De Panne: “Duimen voor een sprint”
    PREMIUM
    Wielrennen profs

    Gerben Thijssen verlengt bij Intermar­ché-Cir­cus-Wan­ty en is kopman in de Classic Brugge-De Panne: “Duimen voor een sprint”

    Gerben Thijssen rijdt ook de komende twee seizoenen voor Intermarché-Circus-Wanty. De Genkenaar wordt bij de Belgische ploeg beloond voor zijn goede resultaten en voor de groeicurve die hij toonde sinds zijn overstap van de Lotto-ploeg. Thijssen, die woensdag kopman is in de Classic Brugge-De Panne, is natuurlijk tevreden. “Bij Intermarché-Circus-Wanty ben ik uitgegroeid van een onzekere jongen tot een sprinter die blaakt van het zelfvertrouwen”, vertelt hij.